Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οικοδόμος: Αφιερωμένο στους άνεργους οπαδούς!


Συνήθως οι αθλητές αφιερώνουν τις νίκες ή άλλες επιτυχίες τους στην οικογένεια, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στον προπονητή, στον πρόεδρο ή στον «κόσμο» της ομάδας, ακόμα και στον θεό. Όταν ένας ποδοσφαιριστής αφιερώνει το πρωτάθλημα που μόλις κέρδισε, στους άνεργους οπαδούς της ομάδας του, αυτή είναι μια ξεχωριστή αφιέρωση.
Σύμφωνα με το pamesports.gr ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πάουλο Μασάντο, έστειλε μέσω facebook μήνυμα με το οποίο αφιερώνει το πρωτάθλημα σε όσους φίλους του Ολυμπιακού δεν έχουν δουλειά:
"Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα σε όλους του οπαδούς μας και ειδικότερα σε αυτούς που παλεύουν και είναι χωρίς δουλειά. Αυτό είναι για σας και σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τη στήριξή σας σε κάθε στιγμή. Και η χρονιά δεν τελείωσε. Θέλουμε επίσης και το Κύπελλο για σας!".
Υπάρχουν και κάποιοι καλοπληρωμένοι αθλητές (έστω λίγοι) που βλέπουν παραπέρα από το μικρόκοσμο που το σύστημα τους εγκλωβίζει. Ακούνε την κοινωνία, βλέπουν τον συνάνθρωπό τους, σκέφτονται, ανησυχούν. Καλό είναι να τους ξεχωρίζουμε.
 
[ΜΑΡΤΗΣ 2013]