Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κώστας Πουρναράς (Μπόσης) / Τα ΜΜΕ για την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Κώστα Πουρναρά (Μπόση) στην Ανέζα Άρτας

Η επιτυχία της εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τον Κώστα Πουρναρά (Μπόση), που πραγματοποιήθηκε στις 23 Γενάρη 2016 στην Ανέζα Άρτας (δείτε φωτορεπορτάζ εδώ) οφείλεται και στην προβολή της από τα ΜΜΕ.



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, Σάββατο 23 Γενάρη 2016
Τηλεόραση, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα (ιστοσελίδες και μπλογκς) βοήθησαν στο να γίνει ευρύτερα γνωστή η εκδήλωση που διοργάνωσαν  ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Άρτας, ο Σύλλογος Γυναικών Αμβρακικού και το ηλεκτρονικό περιοδικό ΑΤΕΧΝΩΣ.

Η Γνώμη, Παρασκευή 8 Γενάρη 2016
Ανάμεσα στα ΜΜΕ που φιλοξένησαν την εκδήλωση στη θεματολογία τους  βρίσκεται το τηλεοπτικό κανάλι της Άρτας ART TV, με ρεπορτάζ πριν και μετά την εκδήλωση και οι εφημερίδες ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, Η Γνώμη (εβδομαδιαία εφημερίδα της Ηπείρου),  με ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Κώστα Πουρναρά (Μπόση) και την εκδήλωση, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (εβδομαδιαία εφημερίδα της Άρτας) και ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ (καθημερινή).

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, Τετάρτη 13 Γενάρη 2016
Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων αρκετές ιστοσελίδες ενημέρωσης και ιστολόγια (μπλογκς), πανελλαδικά και από την περιοχή της Ηπείρου, καθώς και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ). 

ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, Παρασκευή 15 Γενάρη 2016
Το ιστολόγιο Κώστας Πουρναράς (Μπόσης) δεν ήταν δυνατό να καταγράψει όλα τα δημοσιεύματα, μεταφέρουμε όμως στους αναγνώστες μας μερικά από αυτά, μαζί με τις ευχαριστίες μας προς όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην ενημέρωση του κόσμου και την επιτυχία της εκδήλωσης.
Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2016.