Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Έχετε σπονδυλική στήλη; Κάντε το αν τολμάτε... τζάμπα μάγκες της συγκυβέρνησης… «διαπραγματευτές» του κ…!Αυτή είναι η «μηχανή» που κατασκευάζει μετανάστες
«Με την πολιτική της φτώχειας, της πείνας και της εξαθλίωσης αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να αναζητήσουν «στον ήλιο μοίρα» φεύγοντας από τον τόπο τους. Με τις πολεμικές επεμβάσεις σκοτώνουν, καίνε, καταστρέφουν, ξεριζώνουν εκατομμύρια ανθρώπους, όπως έκαναν στα βαλκάνια, τη μέση ανατολή, σε δεκάδες αφρικανικές χώρες».
Συνυπεύθυνοι οι ντόπιοι υπηρέτες του κεφαλαίου
«Οι ελληνικές κυβερνήσεις συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το μακελειό. Με στρατό κατοχής, με τις βάσεις η Ελλάδα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος των λαών».
Αυξάνονται τα κέρδη των πλουτοκρατών στις πλάτες των μεταναστών
«Ταυτόχρονα, οι ελληνικές κυβερνήσεις ικανοποιούν την επιθυμία του ντόπιου και ξένου μεγάλου κεφαλαίου για φτηνούς εργαζόμενους».
Κι όμως, μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου…
«Τώρα οι εγκληματίες, ευρωπαίοι και ντόπια αστικά κόμματα, έφτασαν στο άκρον άωτον της θρασύτητας τους. Οι ευρωπαίοι δίνουν ένα μέρος των χρημάτων από την καταλήστευση των εργαζομένων της χώρας μας για να κρατήσουμε τους μετανάστες εδώ».
Και μετά από έντονη… διαπραγμάτευση…
«Η ελληνική κυβέρνηση μετατρέπει την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, σε ένα απέραντο στρατόπεδο – σε ένα τεράστιο γκέτο δυστυχισμένων και φυλακισμένων».
Οι θύτες γίνονται… τιμωροί
«Οι εγκληματίες που εγκλημάτισαν ληστεύοντας τον πλούτο των χωρών αυτών, που εγκληματούν υποκινώντας εμφύλιους και πολεμικές αντιπαραθέσεις, ξαναεγκληματούν ενάντια στα θύματά τους κλείνοντας τα σε στρατόπεδα και ξαναστέλνοντας τα πίσω στα «σφαγεία» που έχουν δημιουργήσει και συντηρούν (π.χ. Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία κλπ.)».
Έχετε σπονδυλική στήλη; Κάντε  το αν τολμάτε, τζάμπα μάγκες της συγκυβέρνησης… «διαπραγματευτές» του κ…!:
«Άμεσα να δώσουν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα. Στους ευρωπαίους που δε θέλουν κάτι τέτοιο να πουλήσει «τσαμπουκά» η κυβέρνηση και όχι στους εξαθλιωμένους και δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους».
(Σε εισαγωγικά και με μαύρο, αποσπάσματα από χτεσινό δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ, για τους μετανάστες).

[ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012]