Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Οικοδόμος / «Ξέρει» ο Γλέζος: «Ψήφο είτε στο ΚΚΕ, είτε στη Λαϊκή Ενότητα… για την εξουσία στο λαό»!!!


Όχι, δεν «το ’χασε» ο Μανώλης Γλέζος, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας και καλεί τους αριστερούς να ψηφίσουν ΚΚΕ. Θολώνει τα νερά, «στρέφοντάς» τα στον μύλο του συστήματος που όλα (και τον ίδιο τον Γλέζο) τ’ αλέθει , φτάνει  να ευνοούν την εξουσία του και να τη «βγάζει καθαρή» κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΚΚΕ και Λαφαζάνης το ίδιο είμαστε, ψηφίστε όποιον να ’ναι, για τα συμφέροντα του λαού παλεύουμε και οι δυο, τον λαό στην εξουσία θέλουμε κι οι δυο, λέει ο Γλέζος. Και το «αναλύει» κιόλας.

Ποια η διαφορά σας από την ΛΑΕ του Λαφαζάνη;, μάλλιασαν τις τελευταίες μέρες οι γλώσσες των συστημικών «παπαγαλακίων» να «ρωτάνε» τους εκπροσώπους του ΚΚΕ στα τηλεοπτικά παράθυρα (μέχρι και στο χτεσινό «ντιμπέιτ» η δημοσιογράφος του ΣΚΑЇ επανέλαβε με κουτοπόνηρο ύφος την ίδια «ερώτηση»!).. Και  -ω... τι δύσκολο αλήθεια!-  …δεν καταλαβαίνουν την μονότονη απάντηση των κομμουνιστών: Η διαφορά της μέρας με τη νύχτα!

Η Λαϊκή Ενότητα  είναι ένα ακόμα «σωσίβιο» του συστήματος.  Οικειοποιείται τα αντιμνημονιακά συνθήματα και τις κάλπικες προεκλογικές ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να θολώσει τα νερά γύρω από τον πυρήνα της πολιτικής της πρότασης και του ότι υπηρετεί συμφέροντα ξένα προς αυτά του λαού. Ούτε κουβέντα για το ποιος θα έχει στα χέρια του τα μέσα παραγωγής, την πραγματική δηλαδή εξουσία.

Ο εχθρός του συστήματος και σε αυτές τις εκλογές και πάντα είναι το ΚΚΕ. Αυτό φοβούνται και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να αποκρύπτουν, να διαστρεβλώνουν, να συκοφαντούν τις θέσεις του, αποπροσανατολίζοντας  τον λαό για να μη δει το ένα και μοναδικό συμφέρον του, που δεν είναι άλλο από την συστράτευση με τους κομμουνιστές στο δρόμο της ανατροπής και το ρίξιμο του ψηφοδελτίου με τα τρία γράμματα και το σφυροδρέπανο στην κάλπη: ΚΚΕ!

Για τον Μανώλη Γλέζο θα λέγαμε «κρίμα», μα το έχουμε ήδη πει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Από ένα σημείο (της κατρακύλας) και μετά ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015.