Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΤΕΧΝΩΣ / Ούτε σκουπίδια ούτε κουτόχορτο…


Βρήκε τη «λύση» ο ΣΥΡΙΖΑ για την «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης»: Το σχέδιο προγράμματος που ενέκρινε η Πανελλαδική Συνδιάσκεψή του αναφέρει: «Θα προχωρήσουμε στην κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας που θα απαγορεύει στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να πετούν τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια, τα οποία θα διατίθενται σε δομές αλληλεγγύης, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ιδρύματα».


Μετά το κουτόχορτο που τάισε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα ο Τσίπρας και το κόμμα του τάζουν τώρα  και σκουπίδια (κυριολεκτικά!) για το τραπέζι των φτωχών. Και για να μην ψάχνουν οι οι τελευταίοι  στους κάδους αποφάσισαν… να τους τα σερβίρουν μέσω διαφόρων «ΜΚΟ» και  «δομών αλληλεγγύης»!


Αυτή είναι η «αριστερή πρότασή» τους εν έτει 2015! Το εισόδημα, η ασφάλιση, η μόρφωση, η υγεία του λαού, τα πάντα θυσία στο βωμό των κερδών των δανειστών και των καρχαριών του πλούτου. Αυτά επιτάσσουν η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα μνημόνιά της, οι «αγορές» των γερακιών, οι «θεσμοί» της εκμετάλλευσης. Αυτός είναι ο καπιταλισμός που Τσίπρας και Λαφαζάνης υπόσχονται να «εξανθρωπίσουν».


Ούτε σκουπίδια, ούτε κουτόχορτο! Ο λαός απόχτησε πια πείρα στην κοροϊδία. Στις εκλογές έχει την ευκαιρία να δώσει μια αποστομωτική απάντηση στους «αριστερούς» μαυρογιαλούρους που τον εξαπάτησαν, τον απογοήτευσαν και σήμερα προσπαθούν να υφαρπάξουν για μια ακόμα φορά την ψήφο του: Να ψηφίσει ΚΚΕ.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.