Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οικοδόμος: Οι Ισραηλινοί δολοφόνοι σημαδεύουν πριν σκοτώσουν


Ο Αχεντ Ατεφ Μπάκερ, 10 ετών, ο Ζακαρία Αχεντ Μπάκερ, 10 ετών, ο Μοχάμεντ Ράμεζ Μπάκερ, 9 ετών και ο Ισμαήλ Μοχάμεντ Μπάκερ, 11 ετών, ήταν ξαδέλφια. Έπαιζαν στην παραλία όπου είχαν καταφύγει (αφήνοντας τον καταυλισμό Παλαιστινίων προσφύγων που έμεναν με τις οικογένειές τους), για να είναι πιο ασφαλείς.

Τα τέσσερα παιδιά έπαιζαν μπάλα όταν ένα βλήμα του Ισραηλινού στρατού κατοχής έσκασε κοντά σε μια καλύβα που βρισκόταν σε κοντινή τους απόσταση. Φοβήθηκαν, όπως θα φοβόντουσαν ακόμα και αν ήταν μεγάλοι. Ενστικτωδώς έτρεξαν και χώθηκαν στην καλύβα για να προφυλαχτούν. Το επόμενο ισραηλινό βλήμα διέλυσε την καλύβα και τα κορμιά τους.


Στη Γάζα δεν «σημειώνονται εχθροπραξίες» όπως μας κοροϊδεύουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Στη Γάζα υπάρχουν θύτες και θύματα. Ο Παλαιστινιακός λαός δολοφονείται από το κράτος του Ισραήλ βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου υπό την καθοδήγηση και εποπτεία των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και την αμέριστη βοήθεια των συμμάχων τους, μεταξύ των οποίων και η ελληνική κυβέρνηση.

Ο αδελφός Παλαιστινιακός λαός χρειάζεται την αλληλεγγύη κάθε λεύτερης συνείδησης που δεν σηκώνει τ’ άδικο, κάθε φωνής που αγωνίζεται για το δίκιο.

Παρασκευή 18 Ιούλη 2014.