Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οικοδόμος: «Αντι-ΚΚΕ Αγώνας» είναι το σωστό


Όταν χαθεί η αίσθηση του μέτρου σε παίρνει ο κατήφορος… Αλλά, θα αναρωτηθεί –δικαίως- κάποιος: υπάρχει «μέτρο» στην αντι-ΚΚΕ αθλιότητα, συκοφαντία, λάσπη, χυδαιότητα; Υπάρχει μόνο κατήφορος. Ο κατήφορος που με πλήρη συνείδηση επέλεξαν τα πληκτρολόγια του «Εργατικού Αγώνα» και συναφών ιστοσελίδων.

Έχουμε επισημάνει και άλλες φορές τη μανία με την οποία επιτίθενται, σαμποτάρουν, χτυπούν το ΚΚΕ και στοχοποιούν μέλη του, οι πρώην «σύντροφοι» και ειδικά οι πιο «προβεβλημένοι».  Μια μανία που πολλές φορές «ξενίζει» ακόμα και τους παραδοσιακούς εχθρούς του κόμματος και η οποία μάλλον από ειδικούς  επιστήμονες θα μπορούσε να ερμηνευτεί. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσο και αν προσπαθείς να εξηγήσεις μόνο με πολιτικούς όρους τα γεγονότα, η πολυμορφία και η μπόχα των αντι-ΚΚΕ επιθέσεων σε προκαλούν. Και ανακαλύπτεις τελικά, πως σκατά υπάρχουν παντού -όχι μόνο στους βόθρους- αλλά, ακόμα, όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις, και στο κόμμα. Χρειάζεται βέβαια μεγάλη ικανότητα για να καλύψουν τη δυσωδία από τους συντρόφους τους αλλά, αν δεν είχαν ικανότητες δεν θα ήταν και «προβεβλημένοι», δεν θα είχαν «υπογραφή».

Η απομάκρυνσή τους από το κόμμα τους επέτρεψε να ξεδιπλώσουν επιπλέον «ικανότητες», όπως πχ η εφευρετικότητα στα ψευδώνυμα που εναλλάσσουν  όταν «σχολιάζουν» σε ιστολόγια και ιστοσελίδες (και όχι πάντα  πολιτικού περιεχομένου), η χρησιμοποίηση άλλων ιστοσελίδων ή εκδηλώσεων ως οχήματα των αντι-ΚΚΕ επιδιώξεών τους, η αγωνιώδης επιδίωξή τους να βρουν έρεισμα  σε «κόκκινα μπλογκς» με την πρόσκληση σε «διαλόγους» και «ανταλλαγή απόψεων» για τις «θέσεις και τα τεκταινόμενα στο κόμμα», η στοχοποίηση (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) συντρόφων, που δεν τους ακολούθησαν στον κατήφορό τους, με «χτυπήματα» (και κάτω από τη μέση) άφταστης χυδαιότητας κ.ά.

Συχνά, παραληρώντας πάνω από το πληκτρολόγιό τους, υποτιμούν τους αναγνώστες (που δεν είναι μόνο αυτοί που ίσως οι ίδιοι θα ήθελαν), και παρασύρονται σε λάθη που φωτίζουν τη σκοτεινή «ανωνυμία» τους. Απο-κα-λύ-πτο-νται. Όταν το καταλάβουν επανέρχονται εκνευρισμένοι και τότε μας προσφέρουν μεγάλες διαδικτυακές στιγμές πικρού γέλιου και αηδίας. Είναι εκείνες οι στιγμές που σε κάνουν να αναρωτηθείς που σταματάει ο κατήφορος, αν και ξέρεις ότι θα μείνεις με την απορία.

Είναι οι ιδεολογικές-πολιτικές διαφορές το κίνητρό τους; Είναι η εμπάθεια-γινάτι που τρέφουν για  τους πρώην συντρόφους τους; Μήπως η συμπεριφορά τους  πηγάζει από συμπλέγματα που τους δημιούργησε η κομματική ζωή; Πουλάνε –συνειδητά- εκδούλευση σε άλλη-ες πολιτική-ες  δύναμη-εις; Δεν μας αφορά. Θα τους ξεσκεπάζουμε με κάθε ευκαιρία και θα αποκαλύπτουμε τον βρώμικο ρόλο τους. Θα συνεχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε  ταξικά, πολιτικά, με τη διαύγεια των θέσεών μας, στηρίζοντας το ΚΚΕ με όλες μας τις δυνάμεις και στις επερχόμενες σκληρές εκλογικές μάχες και μετά από αυτές.

Πέμπτη 13 Μάρτη 2014.