Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο τα… τανκς δεν «έβγαλε» στους δρόμους το Πρώτο Θέμα!...Ξεπέρασε ακόμα και τους πιο… «χοντροκομμένους» τρόπους παρέμβασης, πολλών  Ευρωπαίων «εταίρων» αξιωματούχων και διάφορων γερμανικών φυλλάδων, στις Ελληνικές εκλογές, με σκοπό την τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού και τον επηρεασμό της ψήφου του,   ο κορυφαίος (όπως αυτοδιαφημίζεται) ειδησεογραφικός ιστότοπος της χώρας. Σε ένα πρωτοφανές σε αθλιότητα, ανυπόγραφο δημοσίευμά του, πριν λίγο,  παρουσιάζει τη χώρα σαν να βρίσκεται σχεδόν στα πρόθυρα… κήρυξης στρατιωτικού πραξικοπήματος!
Διαβάστε το δημοσίευμα που «βασίστηκε», όπως γράφει, σε… «δημοσιογραφικές πληροφορίες»!:
«Έκτακτο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν πιθανά επεισόδια
Τρέμουν έκτροπα αν δεν βγει κυβέρνηση
Ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση κύματος ληστειών, επιθέσεων σε καταστήματα και άλλα κτίρια  από το βράδυ της Κυριακής έχει εκπονηθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ο φόβος των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών είναι ότι σε περίπτωση που υπάρξει ακυβερνησία, η οποία να προκαλέσει δηλώσεις ή ακόμη και αποφάσεις απ’ την ΕΕ  που θα θέτουν σε αμφισβήτηση την παραμονή της χώρας στο ευρώ, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει σε αρμόδιους παράγοντες είναι ότι από το ίδιο βράδυ των εκλογών, εάν δεν υπάρξει βεβαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκδηλωθούν:
Α. Εκτεταμένα έκτροπα σε όλη την χώρα κυρίως από γνωστούς – άγνωστους κουκουλοφόρους, ακομη και ποινικούς που εμφανίζονται σαν δήθεν αντιεξουσιαστές, εναντίον καταστημάτων, πολιτών και περιουσιών,
Β. Αυξημένο κύμα ληστειών και διαρρήξεων, δεδομένου ότι το οργανωμένο έγκλημα γνωρίζει πως πολλοί πολίτες έχουν χρήματα στις οικίες τους για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα στην ρευστότητα των τραπεζών,
Γ. Φόβοι για "εξέγερσεις" ομάδων λαθρομεταναστών που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το κενό εξουσίας και να επιτεθούν εναντίον καταστημάτων, σπιτιών και περιουσιών.
Ο μεγάλος φόβος είναι ότι τα έκτροπα μπορεί να εκδηλωθούν την ίδια νύχτα των εκλογών αν από τα αποτελέσματα της κάλπης δεν υπάρξει βεβαιότητα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
Προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο στα στελέχη της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και στις ηγεσίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτελεία του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα θέλουν πάση θυσία να διατηρηθεί η ηρεμία την επόμενη ημέρα των εκλογών. Ο σχεδιασμός είναι ότι στις δηλώσεις τους μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος το βράδυ της Κυριακής, τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Τσίπρας θα λειτουργήσουν με τρόπο κατευναστικό, τόσο για να καθησυχάσουν τους ξένους όσο και για να ηρεμήσουν τους πολίτες στο εσωτερικό της χώρας ότι θα πράγματα θα συνεχίσουν να βαίνουν ομαλά, όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα.
Για τη Δευτέρα έχει εκπονηθεί σχέδιο που προβλέπει ότι θα υπάρξει φρούρηση σε δημόσιες υπηρεσίες κομβικής σημασίας και σε κρατικά κτίρια.
Ειδικά μέτρα έχουν ετοιμαστεί για την φρούρηση τραπεζικών καταστημάτων εκτός κι αν εφαρμοστεί το φημολογούμενο από ξένα μέσα ενημέρωσης σχέδιο κλεισίματος των τραπεζών για μερικά 24ωρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργείται από τις μαζικές αναλήψεις μετρητών».
Το άθλιο αυτό δημοσίευμα «χτυπά» κατευθείαν στα «ευαίσθητα σημεία» του «μέσου Έλληνα» που είναι η αύξηση της εγκληματικότητας, το έλλειμμα  «ασφάλειας» που τον διακατέχει, η «ανάγκη» σχηματισμού κυβέρνησης για να υπάρξει  πολιτική «σταθερότητα», η «διασφάλιση» των τραπεζικών καταθέσεών του και φυσικά… η παραμονή της χώρας στο ευρώ…
Επιχειρεί κυνικά, χωρίς καμιά αναστολή,  να εξαπατήσει, να φοβίσει, να τρομοκρατήσει κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους λίγο πριν φτάσουν στην κάλπη. Το μόνο που δεν ανακοινώνει, το εμετικό αυτό «δημοσιογραφικό» κατασκεύασμα, είναι τι ώρα θα βγουν τα τανκς στους δρόμους της χώρας…
Πραγματικά...άξιος ο (παχυλός) μισθός τους!

[ΙΟΥΝΗΣ 2012]