Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε. (Αποχαιρέτα το σοσιαλισμό που ξέχασες)


Από εσωτερική ανάγκη ορμώμενος,  καταγγέλλω την παρακάτω ανάρτηση ως παλαιομοδίτικη και προβοκατόρικη. Διαποτισμένη από τα βαθιά κομπλεξικά, κομμουνιστικά αδιέξοδα, του συγγραφέα της, έχει σαν μοναδικό στόχο της, τον αποπροσανατολισμό τμήματος του Ελληνικού λαού, που ονειρεύεται την άφιξή του στην Γη της… Καταγγελίας (του μνημονίου…), την 18η του Ιούνη.
Τςτςτςτς... Αυτά, είναι κακοήθειες σύντροφε... Δεν έχουμε χρόνο τώρα για τέτοια...θεωρητικά. Ο πολύπαθος λαός μας «έχει ανάγκη από άμεσες λύσεις». Τώρα! Μέσα στην ΕΕ (εννοείται), «από κοινού» με τους δημίους του («δεν υπάρχει άλλη λύση»…),   για να «ανακουφιστεί»... Τώρα! Όχι στη... δευτέρα παρουσία! Αυτά τα «σοσιαλιστικά», τα λένε κάποιοι άλλοι... και τώρα τρώνε την εκλογική  σκόνη… των αριστερών με… πρόγραμμα!
Υπάρχουν αλήθεια, ακόμα, κάμποσοι λέει (χαμένοι στο…διάστημα) κολλημένοι, που επιμένουν ακόμα... κομμουνιστικά, τόσο τους κόβει… (αλλάξανε οι εποχές βρε), αλλά που θα πάει... (σου λένε οι «αριστεροί»), πες πες, αργά ή γρήγορα «θα τους ενσωματώσουμε κι αυτούς»...
Κούνια που σας κούναγε... λεβεντόπαιδα! (Οικοδόμος)


""Όχι ότι κάνει εντύπωση αλλά όταν ένας πρόεδρος αριστερού κυβερνητικού πλέον κόμματος και γραμματέας του ευρωπαϊκού αριστερού κόμματος κάνει παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος και σε αυτήν απουσιάζει έστω και ως αναφορά η λέξη "σοσιαλισμός", έστω και ως βήχας βρε αδερφέ, έστω και ψιθυρίζοντας την, καταλαβαίνουμε τι έχει να ακολουθήσει.

Δηλαδή αυτό το αριστερό πρόγραμμα διακυβέρνησης τι πρόγραμμα είναι;
Ρητορική ερώτηση!

* Μα ούτε λίγο ως γαρνιτούρα; Έστω και ως σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία. Ούτε έτσι;

Πηγή: RED RIVER""

[ΙΟΥΝΗΣ 2012]